Ruukin Porauspalvelu Oy

Huolella tehty, huoleton arki

Maalämmön kokonaistoimitukset

Toimitamme lämmitysjärjestelmiä avaimet käteen- toimituksena. Tällöin toimituksemme sisältää kaiken tarvitsemanne lähtötietojen kartoituksesta valmiin lämmitysjärjestelmän käyttöönottoon. Mikäli kyseessä on lämmitysjärjestelmän vaihto (esim. öljystä maalämpöön), puramme myös tarvittaessa vanhan lämmitysjärjestelmän pois ja toimitamme sen asianmukaisesti jatkokäsittelyyn.

Maalämmön hankintaa suunniteltaessa on erittäin tärkeää mitoittaa sekä laitteisto että porakaivo oikein. Ruukin tarjoaa kaikki maalämpöön liittyvät palvelut saman katon alta – jotta sinä saat kysymyksiisi oikeat vastaukset joka vaiheessa.

Hyvin suunniteltu on vilauksessa tehty.

SUUNNITTELU JA MITOITUS

Tarkka ja huolellinen suunnittelu on tärkeää, jotta sinulle löytyy oikea tuote ja asennusvaihe sujuu mahdollisimman helposti ja nopeasti. Maksuttoman suunnittelukäynnin aikana käymme läpi kaikki tarpeesi ja tarpeelliset toimenpiteet. Oletko saneeraamassa vai rakentamassa uutta? Toteutetaanko lämmitys lattia- vai patterilämmitysjärjestelmällä? Mitä puretaan, mitä uusitaan?

Kartoitamme myös rakennuksesi lämmöntarpeen ja ehdotamme tarpeeseesi sopivaa maalämpöpumppua. Lämmöntarpeeseen vaikuttavat mm. lämmitettävien neliöiden määrä ja rakennuksen eristys. Osatehoinen vai täystehoinen lämpöpumppu? Erillinen vai integroitu lämminvesivaraaja? Ruukin maalämmön kattavasta valikoimasta löytyy sinunkin tarpeeseesi täydellisesti sopiva tuote – me autamme sinua löytämään sen.

Kun lämmöntarve on kartoitettu ja sopiva maalämpöpumppu löytynyt, voimme laskea, miten syvä maalämpökaivo kohteeseesi tarvitaan. Liian lyhyt kaivo saattaa jäätyä, liikametrit taas rasittavat kukkaroasi turhaan. Kokenut toimija osaa ottaa huomioon kaikki oleelliset seikat lämpökaivoa mitoittaessaan.

Mitoita lämpökaivosi meillä. Ota yhteyttä >

Kokemuksella läpi vaikka harmaan kiven.

PORAUS

Ruukin tarjoaa yhdessä ja samassa palvelupaketissa myös maalämpökaivojen porauspalvelut. Lue lisää lämpökaivon porauksesta.

Asennamme huolella, elä huoletta.

LAITTEISTOJEN ASENNUS

Kun maalämpökaivo on porattu ja putket vedetty rakennukseen, asennamme maalämpöpumpun sille varattuun tilaan. Saneerauskohteessa vanha järjestelmä tarvittaessa joko puretaan alta pois tai jätetään varalle.

Ruukin tunnetaan helläkätisestä ja asiantuntevasta lämpöpumppujen asennustyöstään. Me näemmekin vähän enemmän vaivaa, jotta kallisarvoinen investointisi pysyy ehjänä ja toimii moitteetta koko elinkaarensa ajan.

Teemme myös kaikki tarvittavat kytkennät lämmitysjärjestelmään (vesikiertopatterit tai vesikiertoinen lattialämmitys). Lopuksi laitamme vielä järjestelmän säädöt kohdilleen, jotta laitteesi toimivat optimaalisesti.

Asennuta lämpöpumppusi Ruukin maalämmöllä. Ota yhteyttä >

Ole oman lämmitysjärjestelmäsi asiantuntija.

KÄYTTÖOPASTUS

Kun asennus on valmis, perehdytämme sinut lämpöpumpun käyttöön. Näin varmistamme, että meidän lähdettyämme laitteesta tulee vaivaton osa arkeasi.

Nauti helpoista lämpöasteista pidempään.

Kiinnostuitko?